Themabijeenkomsten en Seminars

Themabijeenkomsten

De Spreng Scholing kan voor grote groepen een themabijeenkomst verzorgen. HIerbij kan gebruik gemaakt worden van een acteur om op vlotte en ludieke wijze inzicht te geven in het thema.. Ook hier leveren wij maatwerk door de organisatievisie en eigen casussen te verweven met het thema. Bij thema’s kun u denken aan o.a. ‘omgaan met lastige mensen’ of ‘omgaan met grensoverschrijdend gedrag’. In overleg is het mogelijk om ook andere thema’s te verzorgen. De duur van de bijeenkomsten is 2,5 uur inclusief pauze.

Seminar

Om actuele thema’s in de zorg te bespreken met grote groepen zorgprofessionals van verschllende disciplines en verschillende zorginstellingen is het Seminar een uitstekende vorm.  Het seminar maakt door zijn opzet het uitwisselen van kennis en ervaring mogelijk. Hierdoor kunnen de deelnemers niet alleen van interessante en inspirerende sprekers leren, maar ook van elkaar! In overleg met de zorginstelling wordt het thema gekozen en georganiseerd.

Algemene Voorwaarden

Aan de overeenkomsten met De Spreng Scholing zijn algemene voorwaarden verbonden. Deze kunt u hier downloaden: klik hier

Nadere informatie/contact

Indien u nadere informatie wenst, of mogelijk maatwerk wil bespreken neem dan gerust contact op.  Informeer vrijblijvend naar de kosten die zijn verbonden aan het organiseren van grote bijeenkomsten. Ik denk graag met u mee.

Marjo Steenbeek, marjosteenbeek@praktijk-despreng.nl, 0493 – 698622