De Spreng Scholing voor leidinggevenden

In de gezondheidszorg is ook het leidinggeven aan verandering onderhevig. Organisaties worden ‘platter’. Leidinggevenden worden verantwoordelijk over meer mensen en hebben daarmee ook minder overzicht. Kunnen loslaten en vertrouwen op de teams die het werk moeten doen is daarmee een vereiste vaardigheid van een leidinggevende. Ook zullen de communicatieve vaardigheden moeten worden aangescherpt.  Er worden van de leidinggevende dus ook meer en andere vaardigheden verwacht.  Hoe motiveer je mensen? Hoe ondersteun en mobiliseer je teams?

De Spreng Scholing biedt hierin handvatten met de volgende trainingen:

Training Oplossingsgericht werken aan zelfsturing

Een training oplossingsgericht management voor leidinggevenden en teamcoaches in de zorg. In deze training maakt u kennis met het oplossingsgericht denken en handelen. Wat wordt er precies onder verstaan en waarin verschilt het van de traditionele probleemgerichte benadering. De training sluit aan bij de dagelijkse praktijk en u wordt aangemoedigd om de uitgangspunten van het oplossingsgericht werken meteen in de praktijk te brengen. We verwachten dan ook een actieve deelname! Het oplossingsgericht werken met teams maakt onderdeel uit van deze training. Met name hoe je als leidinggevende/coach het zelfoplossend vermogen van teams kan versterken.
Voor meer informatie: lees verder.

Training Vitaliserend leidinggeven

Een training vitaliteitsmanagement voor leidinggevenden. Hoe krijg je je team in flow?  Deze training is in de maak! Eind van het jaar zal hier meer over bekend worden gemaakt.

Indien u nadere informatie wenst, of mogelijk maatwerk wilt bespreken  kunt u mailen met:

marjosteenbeek@praktijk-despreng.nl, of bellen 0493 – 698622 / 06 – 53519653