De Spreng Scholing in de zorg

Het programma van De Spreng Scholing in de zorg is gericht op werknemers en teams in de ouderenzorg en in de gehandicaptenzorg.  Het programma bestaat o.a. uit trainingen, themabijeenkomsten of seminars.  Het programma van De Spreng Scholing wordt steeds aangepast aan de actualiteit.  Door de veranderingen in de zorg wordt er namelijk niet alleen méér gevraagd van de zorgprofessional, maar ook andere vaardigheden.

Het aanbod bestaat uit:

  • Training Arbeidsvitaminen: Een training waarin vaardigheden worden geleerd om gezond, productief en met plezier in de zorg te kunnen werken. Deelnemers kunnen zich op individuele basis inschrijven voor (onderdelen van) de training. Meer weten, klik hier.
  • Maatwerktraining: Een training waarin gewerkt wordt aan verbetering van professioneel functioneren en samenwerken in de zorg. In overleg met de opdrachtgever wordt de inhoud en de duur van de training bepaald. De training kan worden samengesteld uit verschillende modulen en/of op maat geschreven worden in overleg met de opdrachtgever. Meer weten, klik hier.

 

Indien u nadere informatie wenst, of mogelijk maatwerk wil bespreken kunt u mailen met:

marjosteenbeek@praktijk-despreng.nl, of bellen 0493 – 698622 / 06 – 53519653